Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@06:42:52 GMT

انقلاب اسلامی مظهر ایستادگی در برابر شیطان بزرگ است

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۷۳۹۹۳

انقلاب اسلامی مظهر ایستادگی در برابر شیطان بزرگ است

ایسنا/ایلام دکتر حسن بهرام‌نیا در پیامی به شرح زیر آغاز دهه‌ی فجر انقلاب اسلامی را تبریک گفت.

به یقین انقلاب اسلامی ایران مظهر بیداری و ایستادگی در برابر شیطان بزرگ است. انقلابی که پایان استبداد و سلطه طاغوتیان زمان بود، نماد پیروزی مستضعفین بر استکبار جهانی قلمداد می شود. و دهه مبارک فجر طلیعه درخشش نور اسلام و دمیدن حیات مجدد به مردم کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهه‌ای که شکوه و عظمت یک ملت را با ایستادن در مقابل استبداد و استکبار نشان داد و تاریخی جاودانه از خود به یادگار گذاشت. 

و این دهه یادآور آن پیر جماران است، بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، امامی که بذر امید و بیداری را در دل آزادگان خسته از ظلم و ستم در سرتاسر عالم بارور نمود و با بنا نهادن جمهوری اسلامی خودباوری و ایستادگی، استقلال و آزادی را برای ایرانیان به ارمغان آورد.

و اکنون در چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران دشمنان چون گذشته تمام توان و ظرفیت خود را در اعمال تحریم های ظالمانه و ناجوانمردانه همراه با جنگ اقتصادی و روانی بکار بسته اند اما در این برهه از زمان نیز چون گذشته ملت بزرگ ایران اسلامی با وحدت کلمه، ایمان و اتکال راسخ به خداوند متعال بدخواهان این مرز و بوم را در رسیدن به اهداف شوم خود ناامید مستاصل ساخته اند.

اینجانب با گرامی داشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی ایام الله دهه مبارک فجر را به ملت بزرگ ایران به ویژه مردم شریف و انقلابی استان ایلام تبریک گفته و یکبار دیگر با آرمان های مقدس امام عظیم الشان (ره) و شهدای عزیز تجدید بیعت کرده ونصایح و رهنمودهای حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب (مدظله العالی) را نصب العین خود قرار داده و باگام نهادن در مسیر عزت و سربلندی توام با وحدت و همدلی در راه اعتلای نظام، کشور وخدمت بی شائبه به مردم به عنوان ولی نعمتان اصلی انقلاب حرکت خواهیم کرد. 
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی منطقه ایلام حسن بهرام نیا انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۳۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکبّر، تعرّض به حریم الهی و منجر به سقوط است

آیت الله هاشمی علیا در ابتدا به توضیح عباراتی از خطبه 192 نهج البلاغه در ارتباط با تکبر و تعصب پرداخت و با یادآوری این نکته که شیطان اساس تعصب را در عالم بنا نهاد، گفت: خداوند به ملائکه و ابلیس که شش هزار سال در بین ملائکه و موعظه‌گر آنان بود و خدا را به زیبایی عبادت کرد، امر فرمود بر آدم که از گِل خلق شده بود سجده کنند و بدین ترتیب ابلیس را در بوته امتحان قرار داد تا ذات ملک از ذات شیطان معلوم گردد. خدا می‌توانست آدم را از نوری یا عطری بیافریند که مانند آن در تمام هستی نباشد و همه طالب و تسلیم آن گردند؛ اما اگر چنین می‌کرد امتحان تمام نبود. خدا این برنامه را ریخت و شیطان به آدم سجده نکرد؛ زیرا خود را که از جنس آتش بود، از آدم برتر می‌پنداشت. چنین شد که شیطان در برابر خدا ایستاد و این به معنای جنگ با خداست که قطعا آثاری در پی دارد؛ زیرا کبریایی و عزت مخصوص خدا و حریم الهی است که آن را برای کسی جز خود قرار نداده است. سرنوشت شیطان چنین شد که در اثر یک لحظه تکبر، تمام عباداتش نابود و از درگاه الهی طرد شد و از بهشت به جهنم سقوط کرد؛ چنان سقوطی که هرگز بلند نخواهد شد. حال وضع انسان که چنان عباداتی هم ندارد چگونه خواهد بود؟ چه کسی می‌تواند خود را از ابتلا به چنین سرنوشتی در اثر تکبر ایمن بداند؟ به خصوص اینکه طبق فرمایش امیر مؤمنان علی(ع) در این خطبه، حکم خداوند در تمام عالم یکی است و فرقی بین افراد نیست.
ایشان در ادامه به برخی از آثار تکبر بر اساس برخی روایات اشاره کرد که عبارت است از پست و منفور شدن فرد متکبر در نظر مردم و محشور شدن به صورت حشره‌ای بسیار کوچک و زیر پای دیگران قرار گرفتن در قیامت. نقطه مقابل تکبر، تواضع است که انسان را رفعت می‌بخشد و نزد مردم عزیز و گرامی می‌کند. بنابراین انسان باید تلاش کند خود را تزکیه کرده، تواضع پیشه کند و همواره خود را از همه پایین‌تر بداند.

دیگر خبرها

  • چرا شیطان در یک لحظه تمام عباداتش نابود شد؟/تکبر؛تعرض به حریم خدا
  • کاریکاتور/ لباس نامرئی شیطان بزرگ | رسوایی دموکراسی و آزادی بیان آمریکایی
  • پشتوانه مردمی بزرگ ترین سرمایه انقلاب اسلامی است
  • تکبّر، تعرّض به حریم الهی و منجر به سقوط است
  • لزوم شناسایی شخصیت‌های بزرگ ایران و اسلام برای مبارزه با اسطوره‌های جعلی
  • شناسایی شخصیت‌های بزرگ ایران و اسلام برای مبارزه با اسطوره‌های جعلی
  • جمهوری اسلامی ایران نماد ایستادگی در برابر دولت‌های متکبر است
  • نماینده اصلح باید شناخت کافی از دغدغه‌های مردم داشته باشد
  • تجلیل امیرعبداللهیان از ایستادگی ملت ‌و گروه‌های مقاومت فلسطینی در برابر صهیونیست‌ها
  • سرلشکر سلامی: رفع محرومیت تنها با نیروی انسانی مخلص امکان‌پذیر است